Rahat olun! Çünkü salaklar darbe yapamaz
1 sayfadaki 1 sayfası
Rahat olun! Çünkü salaklar darbe yapamaz
Emekli Koramiral Atilla Kıyat, darbe planına değişik bir yorum getirdi...
Mehmet Ali Birand ve Rıdvan Akar'ın hazırlayıp sundukları “32.Gün”de bu hafta, Taraf Gazetesi'nin haberi ile ortaya çıkan, varlığı tartışılan ve içeriğinde AKP ve Fethullah Gülen cemaatine yönelik bir “darbe” hazırlığı olduğu iddia edilen “irticaya karşı eylem planı” tartışıldı.
Türkiye'de asker siyaset ilişkilerini en iyi bilen isimlerden biri olarak kabul edilen Emekli Oramiral Atilla Kıyat, 32.Gün'de asker siyaset ilişkisini ve yazdırıldığı iddia edilen “irticaya karşı eylem planı”nı değerlendirdi.
Kıyat, Türkiye'deki darbe korkusuyla ilgili olarak sivillere seslendi ve içlerinin rahat olmasını istedi. Kıyat, 'Bu kadar salak insanların darbe yapmaları mümkün değil' diye konuştu.
Mehmet Ali Birand ve Rıdvan Akar'ın hazırlayıp sundukları “32.Gün”de bu hafta, Taraf Gazetesi'nin haberi ile ortaya çıkan, varlığı tartışılan ve içeriğinde AKP ve Fethullah Gülen cemaatine yönelik bir “darbe” hazırlığı olduğu iddia edilen “irticaya karşı eylem planı” tartışıldı.
Türkiye'de asker siyaset ilişkilerini en iyi bilen isimlerden biri olarak kabul edilen Emekli Oramiral Atilla Kıyat, 32.Gün'de asker siyaset ilişkisini ve yazdırıldığı iddia edilen “irticaya karşı eylem planı”nı değerlendirdi.
Kıyat, Türkiye'deki darbe korkusuyla ilgili olarak sivillere seslendi ve içlerinin rahat olmasını istedi. Kıyat, 'Bu kadar salak insanların darbe yapmaları mümkün değil' diye konuştu.
Similar topics
» Net olun, dürüst olun, samimi olun…
» Demirtaş rahat rahat dolaşırken ben neden yargılanıyorum?
» AKP-ABD Anayasası'na ''Evet'' Diyenler, İçiniz Rahat mı
» ATAMIZ SAYESİNDE NE KADAR RAHAT UYUYORUZ Kİ; HÂLA UYANAMADIK?...
» KÂBE'ye ABD Vizesiyle Gitmeye Hazır Olun
» Demirtaş rahat rahat dolaşırken ben neden yargılanıyorum?
» AKP-ABD Anayasası'na ''Evet'' Diyenler, İçiniz Rahat mı
» ATAMIZ SAYESİNDE NE KADAR RAHAT UYUYORUZ Kİ; HÂLA UYANAMADIK?...
» KÂBE'ye ABD Vizesiyle Gitmeye Hazır Olun
1 sayfadaki 1 sayfası