¤ۣۜ..¤ İlteriş Türkçü Turancı Otağı ¤ۣۜ..¤
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ben de kendimden nefret ediyorum

Ben de kendimden nefret ediyorum Empty Ben de kendimden nefret ediyorum

Mesaj tarafından TRABZON61 Cuma 2 Ekim 2009 - 3:21

Küçük kızlara tecavüzden yargılanan tenor, hakim karşısına çıktı.

Ben de kendimden nefret ediyorum 58867

Ankara ve İstanbul'da küçük kızlara tecavüz ettiği, cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan tenör Şahin Ö. dün Ankara'da hakim karşısına çıktı.
Şahin Ö. Adli Tıp'ta, psikolojik durumuyla ilgili yeterli tetkik yapılmadığını savunarak, yeniden rapor alınmasını istedi. Mahkeme heyetine, “Ben de sizler gibi devlet memuruydum. Ne oldu da suç makinesine döndüm? Merak etmiyor musunuz?” diye soran Şahin Ö., işlediği iddia edilen suçlarla ilgili dönemin kendisi için “karanlık” olduğunu söyledi. İddianameleri aldığında üç gün uyuyamadığını söyleyen kasklı tenor, “Siz benden ne kadar nefret ediyorsanız, ben de kendimden o kadar nefret ediyorum” ifadesini kullandı. “Ben de vergi veriyordum, ben de ülkemi seviyordum” diyen Şahin Ö., heyete “Şu anda sizin için bir kağıt parçasıyım” dedi. Son sözü sorulduğunda ise “Vaktinizi aldığım için özür dilerim. Kusura bakmayın” karşılığını verdi. Mahkeme Başkanı Bahattin Öztaş, Şahin Ö.'nün, “cinsel saldırı”dan 15 yıl, “konut dokunulmazlığını ihlal”den ise 6 ay hapis cezasına çarptırıldığını açıkladı. Özbaş, mağdurenin 15 yaşından küçük olması ve ruh sağlığının bozulması sebebiyle, “cinsel saldırı”dan verilen hapis cezasının 8 yıldan 15 yıla yükseltildiğini belirtti.
Ben de kendimden nefret ediyorum 95636
TRABZON61
TRABZON61
.::Otağ Yetkilisi::.

.::Otağ Yetkilisi::.

Ben de kendimden nefret ediyorum Turkey10
Ben de kendimden nefret ediyorum Gencat10
Ben de kendimden nefret ediyorum Pro10
Yaş Yaş : 40
Cinsiyet Cinsiyet : Erkek
Nerden Nerden : Trabzon
Lakap Lakap : ¤ۣۜ..¤ ¤ۣۜ..¤ ¤ۣۜ..¤ ¤ۣۜ..¤ ¤ۣۜ..¤
Doğum Tarihi Doğum Tarihi : 01/11/84
 Atsız´ın hangi kitaplarını okudunuz? Atsız´ın hangi kitaplarını okudunuz? : Çanakkale´ye yürüyüş
İletiler: İletiler: : 1325
Üyelik Tarihi Üyelik Tarihi : 12/04/09
Ben de kendimden nefret ediyorum Pro1010
Ben de kendimden nefret ediyorum 910
Ben de kendimden nefret ediyorum Ile10

https://www.teknoloji-gunlugu.com/

- Similar topics