¤ۣۜ..¤ İlteriş Türkçü Turancı Otağı ¤ۣۜ..¤
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kenan Evren in ismi değiştirildi

Kenan Evren in ismi değiştirildi Empty Kenan Evren in ismi değiştirildi

Mesaj tarafından İlteriş Kağan Perş. 5 Kas. 2009 - 23:31

Kenan Evren İlköğretim Okulu nun adı değiştiriliyor. Okulun yeni adı da belirlendi

Malatya’da bulunan “Kenan Evren İlköğretim Okulu”nun adının değiştirilmesi kararı alındı.

Malatya İl Genel Meclisi, Topsöğüt beldesindeki ''Kenan Evren İlköğretim Okulu''nun adının ''Şehit Murat Doğru İlköğretim Okulu'' olarak değiştirilmesine karar verdi.

Bugün yapılan İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata başkanlığındaki toplantıda, AK Partili ve CHP'li meclis üyelerinin verdiği önergeyle Topsöğüt beldesindeki Kenan Evren İlköğretim Okulunun adının değiştirilmesi istendi.

Öneriyi görüşen meclis üyeleri, oybirliğiyle okulun adının Türk Silahlı Kuvvetlerinin, 28 Şubat 2008'de PKK'ya karşı Irak'ın kuzeyinde yürüttüğü harekatta şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Murat Doğru olarak değiştirilmesini kararlaştırdı.

Kararın ardından söz alan Murat Doğru’nun ablası Ayten Doğru, kardeşinin adının bir okula verilmesinin ailesini onurlandırdığını belirterek, teşekkür etti.

Doğru, “Kardeşim Kuzey Irak'a yapılan Güneş Operasyonu sırasında keskin nişancı olarak görev aldı ve birçok PKK'lıyı öldürdü. Kardeşim operasyonun 3'üncü günü vurularak şehit düştü. Şimdi isminin bir ilköğretim okulunda yaşatılması ailece bizi çok memnun etti” diye konuştu.

Okuldaki öğrencilerin pek çoğu Kenan Evren’in kim olduğunu bilmezken karar gereği tabela değişikliği önümüzdeki günlerde yapılacak.

NTV-MSNBC
İlteriş Kağan
İlteriş Kağan
Yazışmalık Yöneticisi

Yazışmalık Yöneticisi

Kenan Evren in ismi değiştirildi Turkey10
Kenan Evren in ismi değiştirildi Gencat10
Kenan Evren in ismi değiştirildi Pro10
Yaş Yaş : 43
Cinsiyet Cinsiyet : Erkek
Nerden Nerden : Turan
Lakap Lakap : ©ﻕΞתς яΞiS
Doğum Tarihi Doğum Tarihi : 01/10/81
 Atsız´ın hangi kitaplarını okudunuz? Atsız´ın hangi kitaplarını okudunuz? : Hepsini Okudum
İletiler: İletiler: : 5564
Üyelik Tarihi Üyelik Tarihi : 06/01/09
Kenan Evren in ismi değiştirildi Pro1010
Kenan Evren in ismi değiştirildi 290407

Kenan Evren in ismi değiştirildi Ile10

https://ilteris.forum.st/

- Similar topics