COK güzel bir program
1 sayfadaki 1 sayfası
COK güzel bir program
Bu programı kendim kullanıyorum ben de iyi bir virüs programı vardı ama bu virüs programı yeni cıktıgından hem bedava hemde cok iyi düzeyde
kendim bilgisayarımı tarattıgımda 9 virüs buldu halbuki hic yok gösterirken
neyse ben kullanıyorum sizlerinde kullanması icin paylasıcam
bu sadece 64 bit için olan
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
32 bit [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
kırmızıyla yuvarlak içine aldıgım yer sizde olcak ancak ilk actınızda virüs programını sizde kırmızı olacak önce virüs programını güncellestireceksiniz
günlellestirme bittigi zaman üst tarafta (GÜVENLİK) e tıklayıp Güvenlik duvarı davranış ayarlarına tıklayın
ve son olarak virüs programının kalitesini seciiyosunuz.Biz burda 4 kademe Özel İlke Kİpini öneriyoruz en üstün bir altı olan sebebi en üst düzeyde internete rahat hareket etmeniz kısıtlanıyor her seye giremessiniz hatta cogu seye giremessiniz.4 iyidir internet kısıtlaması yok sadece diger korumalar aynı saygılarımla G.Ü.E.A
kendim bilgisayarımı tarattıgımda 9 virüs buldu halbuki hic yok gösterirken
neyse ben kullanıyorum sizlerinde kullanması icin paylasıcam
bu sadece 64 bit için olan
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
32 bit [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
kırmızıyla yuvarlak içine aldıgım yer sizde olcak ancak ilk actınızda virüs programını sizde kırmızı olacak önce virüs programını güncellestireceksiniz
günlellestirme bittigi zaman üst tarafta (GÜVENLİK) e tıklayıp Güvenlik duvarı davranış ayarlarına tıklayın
ve son olarak virüs programının kalitesini seciiyosunuz.Biz burda 4 kademe Özel İlke Kİpini öneriyoruz en üstün bir altı olan sebebi en üst düzeyde internete rahat hareket etmeniz kısıtlanıyor her seye giremessiniz hatta cogu seye giremessiniz.4 iyidir internet kısıtlaması yok sadece diger korumalar aynı saygılarımla G.Ü.E.A
erzurumlu25- .::Tengri::.
-
Lakap : Vatan delisi
Doğum Tarihi : 22/04/79
İletiler: : 757
Similar topics
» 70 Adet Portable Program
» 2008 Full Program Arşivi__9
» Yedekleme Ve Kopyalama Ağırlıklı 4 Program
» Program ekle veya kaldırdan silinmiyorsa
» Windosws'u çöpe atacak program ile Ayrintilar
» 2008 Full Program Arşivi__9