¤ۣۜ..¤ İlteriş Türkçü Turancı Otağı ¤ۣۜ..¤
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Allah Mustafa Kemal'in sayesinde bizlerin kurtulmasını istedi

Allah Mustafa Kemal'in sayesinde bizlerin kurtulmasını istedi Empty Allah Mustafa Kemal'in sayesinde bizlerin kurtulmasını istedi

Mesaj tarafından İlteriş Kağan Çarş. 16 Kas. 2011 - 10:24

Allah Mustafa Kemal'in sayesinde bizlerin kurtulmasını istedi ve onun önderliğinde kurtuldu bu vatan, ama sizin gibiler bunu anlamak ta zorluk çekiyorsunuz ve kendinize yediremiyorsunuz.bugün dünyada söylesene bana işgal altında olupta benliğini Kimliğini yitirmemiş kaç ülke var bay sivri zeka arkadaşım ???

İngilizler ırakta''ırak diyorum arapların bölgesinde yani'' 1'ci dünya savaşından sonra toplam 27 yıl o bölgede kaldılar oranın eğitimdeki dilleri bile ingilizce oldu o dönemde yaşayanların hıristiyan oldukları görülmüş.fransızların hatayda kalmaları oradaki halkın fransızca konuşmasına ve hristiyan olmasına sebebiyet vermiş

Bunları ben söylemiyorum tarih söylüyor, ama sen neye inanmak istersen inan, sen O papanın elini öpen ve abd'de yaşayan cia destekli batı destekli sahte hacı hocana sor onlar söylerler gerçekleri ''kendi gerçeklerin''

Atatürk VE Silah Arkadaşları ve Aziz Şehitlerimiz olmasaydı sen bu topraklarda belki de böyle aslanlık yapamazdın bunuda asla unutma .Atatürk olmasaydı onun bunun çocuğu olurdunuz.Atatürk olmasaydı ananız belli olurdu ama babanız belli olmazdı.

Ve sizin gibi yahudi . abd .fransız .ingiliz ... imalatı müslümanlar ancak bop eşbaşkanlığı yapar BAK sayenizde orta doğu kan ağlıyor ve Türkiye'de 90 100 yıllık kapalı kiliseleri açanda sizsiniz . Türk düşmanı azınlık ,rumun, ermeni'nin, yahudinin, yani Türk milletinin mallarını verende sizsiniz azınlıklara ... BİZ SİZİ 90 100 YIL ÖNCEDEN TANIYORUZ ağızdan müslüman ama sömürgeci uşağısınız

Allah Mustafa Kemal'in sayesinde bizlerin kurtulmasını istedi 316488_262058827162543_147517238616703_668059_358982909_n
İlteriş Kağan
İlteriş Kağan
Yazışmalık Yöneticisi

Yazışmalık Yöneticisi

Allah Mustafa Kemal'in sayesinde bizlerin kurtulmasını istedi Turkey10
Allah Mustafa Kemal'in sayesinde bizlerin kurtulmasını istedi Gencat10
Allah Mustafa Kemal'in sayesinde bizlerin kurtulmasını istedi Pro10
Yaş Yaş : 43
Cinsiyet Cinsiyet : Erkek
Nerden Nerden : Turan
Lakap Lakap : ©ﻕΞתς яΞiS
Doğum Tarihi Doğum Tarihi : 01/10/81
 Atsız´ın hangi kitaplarını okudunuz? Atsız´ın hangi kitaplarını okudunuz? : Hepsini Okudum
İletiler: İletiler: : 5564
Üyelik Tarihi Üyelik Tarihi : 06/01/09
Allah Mustafa Kemal'in sayesinde bizlerin kurtulmasını istedi Pro1010
Allah Mustafa Kemal'in sayesinde bizlerin kurtulmasını istedi 290407

Allah Mustafa Kemal'in sayesinde bizlerin kurtulmasını istedi Ile10

https://ilteris.forum.st/

- Similar topics