¤ۣۜ..¤ İlteriş Türkçü Turancı Otağı ¤ۣۜ..¤
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Muhammet'siz ezandan sonra buda oldu..skandal

! Muhammet'siz ezandan sonra buda oldu..skandal

Mesaj tarafından İlteriş Kağan Ptsi 23 Tem. 2012 - 11:31

ERDOĞAN’IN ŞEREFİNE OKUTULAN EZAN!
(Bu haberin kaynağı KAY TV’dir.)

Muhammed’siz ezan vakasından sonra,Erdoğan'ın onuruna okutulan ezan vakası.

Kayseri’de düzenlenen AKP mitinginden önce yatsı ezanı Erdoğan’ın şerefi için 2.kez okutulmuş.
Peki neden hiç bir haber sitesinde yada ekranlarda bu skandal olayla ilgili haberleri görmedik yada duymadık orası meçhul !

SKANDAL !
KAY TV’nin internet sitesine göre ezanı 2.kez okuyan Gazelhan Bülbül İsmail’dir.2.Kez okunmasına izin veren ise Kayseri Müftülüğüdür.
Oysa ki din kesinlikle böyle bir olayı men eder.
Haberin Detayı :

ÇİFTE EZAN KRİZİ BÜYÜYOR!
Dün bu köşeden dile getirmiştim, 29 Haziran Cuma akşamı yatsı namazında 30 Haziran Cumartesi günü mitingi için Kayseri'ye gelecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın şerefine çifte ezan okutulmasıyla ilgili skandalı!
Bir hayli yankı gördü…

İnternette ki yazımı okuyan İstanbul dışında ki bazı gazeteciler de aradı:
"Cidden böyle bir şey oldu mu?" diye sordular…

Ben de birkaç kez, İl Müftüsü Şaban İşlek ile telefonda konuşan Mehmet Hasoğlu ile tekrar görüştüm:

"Tamamen anlattıklarım harfiyen doğrudur! Sayın İl Müftümüz Şaban İşlek beyle her ortamda karşı karşıya gelmeye ve yüzleşmeye de hazırım. Eksiği var, zerre kadar fazlası yok!" dedi.

MEĞER EZANI İSMAİL COŞAR HOCA OKUMUŞ!
İsmail Coşar hoca, Türkiye'nin önde gelen mevlithanlarından, Ankara Kocatepe Camisi'nde görev yapıyor…

Hunat Camisi İmamı Ali Çam, İsmail Coşar hocayı, Kayseri'de Cumartesi günü organize edilen bir mevlit için davet etmiş…

Fakat İsmail Coşar hoca, 29 Haziran Cuma akşamı Kayseri'de olduğu için Başbakan Erdoğan'ın bir gün sonra yani 30 Haziran Cumartesi günü Kayseri Cumhuriyet Meydanında düzenlenecek Kayseri mitingi öncesi yatsı namazında ilk okunan ezandan sonra ikinci ezanı okudu!

Olayın gerçek boyutunu bir de İl Müftüsü Şaban İşlek'in ağzından dinleyelim diye dün haber ekibimizi İl Müftülüğüne gönderdim. Ancak Sayın İşlek, henüz memleketi Tokat'tan dönmediği için yerine vekâlet edenler de açıklama yapmak istemediler.

Kayseri'de olayın duyulması büyük tepkilere neden oldu. Beni arayan bazı siyasiler:

"Başbakan Erdoğan sonuçta siyasi bir lider, yani dini lider değil, niçin böyle bir uygulamaya gitmişler? Dinin bu tür siyasi faaliyetlere alet edilmesi son derece üzücü!" dediler.

İl Müftüsü Şaban İşlek'te Mehmet Hasoğlu'na yaptığı açıklama da, olaydan haberi olmadığını, daha sonra haberi olduğunu ve bunun üzerine soruşturma açtırdığını söylemiş!

İl Müftülüğü'nde bazı yetkililerde bu iddiayı doğruluyorlar. Ama "Sesi güzel bir hoca geldiği için ikinci kez ezan okuttuk" diye Başbakan Erdoğan için okutulan çifte ezanı meşrulaştırmaya çalışıyorlar. Bakalım İl Müftüsü Şaban İşlek, memleketi Tokat'tan dönsün de, bir de O'na bu olayın gerçek boyutunu soralım…

KAYNAK:KAY TV
 Muhammet'siz ezandan sonra buda oldu..skandal  SKANDALEZAN
İlteriş Kağan
İlteriş Kağan
Yazışmalık Yöneticisi

Yazışmalık Yöneticisi

Muhammet'siz ezandan sonra buda oldu..skandal  Turkey10
 Muhammet'siz ezandan sonra buda oldu..skandal  Gencat10
 Muhammet'siz ezandan sonra buda oldu..skandal  Pro10
Yaş Yaş : 43
Cinsiyet Cinsiyet : Erkek
Nerden Nerden : Turan
Lakap Lakap : ©ﻕΞתς яΞiS
Doğum Tarihi Doğum Tarihi : 01/10/81
 Atsız´ın hangi kitaplarını okudunuz? Atsız´ın hangi kitaplarını okudunuz? : Hepsini Okudum
İletiler: İletiler: : 5564
Üyelik Tarihi Üyelik Tarihi : 06/01/09
 Muhammet'siz ezandan sonra buda oldu..skandal  Pro1010
 Muhammet'siz ezandan sonra buda oldu..skandal  290407

Muhammet'siz ezandan sonra buda oldu..skandal  Ile10

https://ilteris.forum.st/

- Similar topics