¤ۣۜ..¤ İlteriş Türkçü Turancı Otağı ¤ۣۜ..¤
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Güneş operasyonundan İLK video

Güneş operasyonundan İLK video Empty Güneş operasyonundan İLK video

Mesaj tarafından İlteriş Kağan Cuma 17 Nis. 2009 - 17:37

Tarih 21 Şubat 2008... Mehmetçik, karlı dağlarda PKK avında... Operasyonun adı da 'Güneş'... İşte o operasyondan ilk video;
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin, 21 Şubat 2008'de Kuzey Irak'ta konuşlanan terör unsurlarına yönelik sınır ötesi kara harekatının çok çarpıcı yeni görüntüleri ortaya çıktı

Daha önce, PKK'ya ağır darbe indirilen operasyon ile ilgili Genelkurmay'ın yayınladığı fotoğraflar yayınlanmıştı. Ortaya çıkan son görüntülerde ise Güneş operasyonundan birliklerine dönen kahraman Mehmetçiklerin mağrur ifadeleri kameralara yansıyor. Görevlerini başarıyla yerine getiren Mehmetçikler operasyon bölgesinden dönerken zafer nidaları atarak hep bir ağızdan marşlar söylüyor.

Kahraman askerlerimizi karşılayan birlik komutanlarının bölgeden dönen Mehmetçiği karşılarken duygularına hakim olamadığı gözleniyor.

DÜNYA DEDİ ŞU OLDU BU KARDA KISTA ASKERİ OPERASYONMU OLURMUS BU TÜRKLER DELİRMİŞ BİZ ZATİ DELİYİZ TARİHİMİZDEN ATALARIMIZDAN GELİYO BU DELİLİK BİZEDE YAA

İZLEYİN GRUR VERİCİ Bİ AN KESKE O DAGLARDA BİZDE OLSAYDIK O KAHRAMANLARIN YANINDA AGLARSINIZ VALLA BEN AGLADIM NE YALAN SÖYLÜYÜM VATAN ASKIYLA YANIP TUTUSAN YÜREYİM

En son DAMAR tarafından Çarş. 17 Haz. 2009 - 20:57 tarihinde değiştirildi, toplamda 5 kere değiştirildi (Sebep : DÜZELTME)
İlteriş Kağan
İlteriş Kağan
Yazışmalık Yöneticisi

Yazışmalık Yöneticisi

Güneş operasyonundan İLK video Turkey10
Güneş operasyonundan İLK video Gencat10
Güneş operasyonundan İLK video Pro10
Yaş Yaş : 43
Cinsiyet Cinsiyet : Erkek
Nerden Nerden : Turan
Lakap Lakap : ©ﻕΞתς яΞiS
Doğum Tarihi Doğum Tarihi : 01/10/81
 Atsız´ın hangi kitaplarını okudunuz? Atsız´ın hangi kitaplarını okudunuz? : Hepsini Okudum
İletiler: İletiler: : 5564
Üyelik Tarihi Üyelik Tarihi : 06/01/09
Güneş operasyonundan İLK video Pro1010
Güneş operasyonundan İLK video 290407

Güneş operasyonundan İLK video Ile10

https://ilteris.forum.st/

- Similar topics