¤ۣۜ..¤ İlteriş Türkçü Turancı Otağı ¤ۣۜ..¤
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Öymen, hükümetin PKK’ya hizmet ettiğini..

Öymen, hükümetin PKK’ya hizmet ettiğini..  Empty Öymen, hükümetin PKK’ya hizmet ettiğini..

Mesaj tarafından İlteriş Kağan Perş. 5 Haz. 2014 - 0:29

Emekli Büyükelçi Onur Öymen, hükümetin PKK’ya hizmet ettiğini kaydetti.
Yol kesip, askerlere saldırmanın barış süreciyle alakası olmadığını belirten Öymen, “Adım adım istedikleri sonuca ulaşıyorlar. Bunlar devletin teröre karşı kararlı bir tutum sergilememesinin sonuçlarıdır. Sonu üzüntü vericidir. Hükümet başından beri müzakere ederek bu işi çözümleme yolunu benimsedi” dedi. PKK’nın hedefinden vazgeçmeyeceğini kaydeden Öymen, “Dünyanın hangi ülkesinde devlet karayolu teröristler tarafından 9 gün işgal ediliyor. Buna hâlâ barış süreci diyorlar. Teröristlerin hedeflerinden vazgeçme niyetleri yok. Bunlar diledikleri hedefe silah zoruyla ulaşacaklar. Devleti zorlayarak yapacaklar. Devlet de ciddi karşılık vermediği sürece bu süreç devam edecek. Türkiye’de devlet otoritesi zemin kaybediyor, demokrasi günden güne eriyor” diye konuştu. CHP Genel Başkan Yardımcısı Aytun Çıray da, yaşananların AKP-PKK cephesinin ortaya çıktığının göstergesi olduğunu söyledi. Çıray, “Yürütmenin başı Cumhurbaşkanı olmak için PKK-AKP cephesi kuruyor gibi görünüyor” dedi.
 Öymen, hükümetin PKK’ya hizmet ettiğini..  H%C3%BCk%C3%BCmetin+PKK%E2%80%99ya+hizmet+etti%C4%9Fini+kaydetti.
İlteriş Kağan
İlteriş Kağan
Yazışmalık Yöneticisi

Yazışmalık Yöneticisi

Öymen, hükümetin PKK’ya hizmet ettiğini..  Turkey10
 Öymen, hükümetin PKK’ya hizmet ettiğini..  Gencat10
 Öymen, hükümetin PKK’ya hizmet ettiğini..  Pro10
Yaş Yaş : 43
Cinsiyet Cinsiyet : Erkek
Nerden Nerden : Turan
Lakap Lakap : ©ﻕΞתς яΞiS
Doğum Tarihi Doğum Tarihi : 01/10/81
 Atsız´ın hangi kitaplarını okudunuz? Atsız´ın hangi kitaplarını okudunuz? : Hepsini Okudum
İletiler: İletiler: : 5564
Üyelik Tarihi Üyelik Tarihi : 06/01/09
 Öymen, hükümetin PKK’ya hizmet ettiğini..  Pro1010
 Öymen, hükümetin PKK’ya hizmet ettiğini..  290407

Öymen, hükümetin PKK’ya hizmet ettiğini..  Ile10

https://ilteris.forum.st/

- Similar topics