¤ۣۜ..¤ İlteriş Türkçü Turancı Otağı ¤ۣۜ..¤
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sözde Kürt Sorunu ve apo ŞARLATANI.... S.Yılmaz Korkmaz

Sözde Kürt Sorunu ve apo ŞARLATANI.... S.Yılmaz Korkmaz Empty Sözde Kürt Sorunu ve apo ŞARLATANI.... S.Yılmaz Korkmaz

Mesaj tarafından İlteriş Kağan Paz 9 Ağus. 2009 - 17:31

SÖZDE KÜRT SORUNU VE A.p.O ŞARLATANI
Gün geçtikçe bazı vicdanı körler

Buna yarın fikir suçlusu derler

Savsaklamak için her haltı yerler

Melun asılsın mı asılmasın mı?

Sözde Kürt Sorunu ve apo ŞARLATANI.... S.Yılmaz Korkmaz Apo3bf5gu4at

Ozan Arif

Bu dizeleri hatırlayan yada duyan var mı acaba? Bu dizeler çağımızın Dede Korkut’u olarak bilinen büyük saz ve söz üstadı olan,Türk-İslam ülküsüne gönül ve ömür vermiş bir büyüğümüz olan, durşuyla oturuşuyla bizi onurlandıran,gururlandıran, canımızı,çiğerimiz ozanımız Arif ŞİRİN’e aittir.Herkes onu Ozan Arif olarak bilir ve şüphesiz o da ismiyle müsemmadır.Ozanımız ne güzel de ifade etmiş: Gün gelir bazı vicdanı körler/buna fikir suçlusu derler/ Savsaklamak için her haltı yerler/Melun asılsın mı asılmasın mı?Bu ve Melun diye kastettiği kişi 30 bini aşkın insanımızı katletmiş bir insan kasabı olan,gözü ve gönlü dönmüş öz vatanına ihanet edecek kadar insanlıktan uzaklaşmış bir mahluk hatta yaratıktır.İsmini bile zikrederken inanın artık midemiz bulanıyor:A.P.O (siz uygun açılımları yapın.)

İş bu seref fakirinin fikir suçlusu olduğu yöne doğru gidiyor.Kürt sorununun çözümü için 15 Ağustos günü bildiri yanlayacakmış. Bu halimize hem ağlıyor hem gülüyorum.30 bini aşkın insan çözüme ilişkin ne açıklama yapabilir.O ancak öldürmeyi bilir,bilecek kadar da aşağılıktır. Hani gönül ister ya onun yerine direk **** sıfatını kullanayım ama düşünce özgürlüğü malumunuz bize yasak başkalarına serbest.Bu vatan haininin ülke birlik ve beraberliğini bozma yönündeki adımları fikir suçlusu görülmesi gibi bir yolda ilerlediği kanısa sürüklüyor beni.Esasında sunu ispat ederim ki kürk sorunu diye bir şey yok.Kendini sorun hissedenler var.Ama böyle bir seyi devletin en üst kademlerindeki insanlar kabul edince bize bir söz kalmıyıor.Kürt sorununun da ötesinde en büyük tehlike bu vatan haininin ininden çıkıp kahraman edilmesi bana hiç de uzak gelmiyor.

301. madde,düşünce suçu derken Türk Yurdu’nda Türk’üm demek güçleşiyor.Kürtçe yayın,televizyon,kurslar ve Üniversitelerde Kürt dili ve Edebiyatı derken kürtler her geçen gün özerkliğe bir adım daha yaklaşıyorlar.1980-1998 ve 2001-2009 Türkiyesi arasında ne büyük uçurumlar var görebilene.Bir devletin politikası bu kadar kısa süreli olabilir mi?Hem de büyük devlet olduğunu idda eden bir devlet için.Açık söylüyorum bunlar çok komik hadiseler. Tavsiyem şudur ki: 1980-1998 ve 2001-2009 Türkiyesini iyiçe bir araştırın.

Terör örgütü PKK’nın siyasi kanadı ya da mecliste neredeyse sözcülüğünü yapan partinin dışında bir partiden Diyarbakır millet vekilinin yaptığı açıklama onların niyetlerini ve yeminlerine ne kadar sağdık kaldıklarını apaçık ortaya sermektedir.Sayın milletvekilinin isteği çözüm için öcalanın muhatap alınması,dagdaki vatan hainlerine iş verilmesi,dağda ölen yamyamlara da maaş bağlanması yönündedir.Anlayana bu apaçık küfürdür.Ne kadar da küstahça bir davranıştır. 1980-1998 Türkiyesinde bu teklifi yapmak insanı ipe götürüdü.Ya şimdi? İnsanın “Ah Türkiye’m Ah” diyesi geliyor.Ne hallere düştük bakın.Siz maaşı gidin bu ülkenin varlığı,birliği için kendini şerefsizlerin kurşununa siper eden şehitlerin ailelerine ve gazilere verin.Onlara güzel imkanlar sağlayın.Onlar elleri öpülecek insanlardır. “Vatan hainlerinin ailelerine maddi destek sağlamak ,isteyenler gaflet,delalet ve hatta hıyanet içindedir.” desek düşünce suçlusu sayılır mıyız? Ne diyelim bu millet o kadar güçlüdür ki inanın herşeyin hesabını sorar.Ne unutur ne kurutur.Herkes aklı selim davranmalı.Amaç yüce Türk milletine hizmet olmalı.Aksini kimse düşünmesin.

Terör yakınlarına maddi destek sağlamak vb çalışmalar şehit ve gazi aileleri başta olmak üzere tüm Türk Milleti’ni derinden sarsar.Unutmayalım ki:Selçuklu devletinin yıkılma sebeblerinden biri de Oğuzların devlete küstürülmesidir.lütfen bu topraklar için toprağa düşmüş kahraman Türk ecdadını bu topraklara küstürmeyin.Bunun akabinde herkes emin olsun ki Alevi,Çerkez,Ermeni vs sorunları yakında gündemimizi düşecek ve ülkenin üniter yapısında parçalanmalar söz konusu olacaktır.Bırakın Kürt,Türk,Ermeni diye parçalamayı Mustafa Kemal Atatürk gibi herkesi Türk çatısı altında birleştirin,bütünleyici olun,ayrıştırıcı değil. Son söz olarak şunu ifade edeyim: Eğitim,işsizlik vb sorunları bahane göstererek terörü bir nebzede haklı bir zemine oturtmaya çalışanlar Ozan Arif’in şu kıtasıyla seslenmek istiyorum…

Bu dünyanın servetine

Aldanmayın kıymetine

Aç kalsa da devletine

Bağlı ferdin aşığıyım.

Allah her dem Müslüman Türkü korusun ve yüceltsin.Ne mutlu Türk’üm diyene….

Serdar Yılmaz KORKMAZ
İlteriş Kağan
İlteriş Kağan
Yazışmalık Yöneticisi

Yazışmalık Yöneticisi

Sözde Kürt Sorunu ve apo ŞARLATANI.... S.Yılmaz Korkmaz Turkey10
Sözde Kürt Sorunu ve apo ŞARLATANI.... S.Yılmaz Korkmaz Gencat10
Sözde Kürt Sorunu ve apo ŞARLATANI.... S.Yılmaz Korkmaz Pro10
Yaş Yaş : 43
Cinsiyet Cinsiyet : Erkek
Nerden Nerden : Turan
Lakap Lakap : ©ﻕΞתς яΞiS
Doğum Tarihi Doğum Tarihi : 01/10/81
 Atsız´ın hangi kitaplarını okudunuz? Atsız´ın hangi kitaplarını okudunuz? : Hepsini Okudum
İletiler: İletiler: : 5564
Üyelik Tarihi Üyelik Tarihi : 06/01/09
Sözde Kürt Sorunu ve apo ŞARLATANI.... S.Yılmaz Korkmaz Pro1010
Sözde Kürt Sorunu ve apo ŞARLATANI.... S.Yılmaz Korkmaz 290407

Sözde Kürt Sorunu ve apo ŞARLATANI.... S.Yılmaz Korkmaz Ile10

https://ilteris.forum.st/

- Similar topics