¤ۣۜ..¤ İlteriş Türkçü Turancı Otağı ¤ۣۜ..¤
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

İlk “Altın Kep”i İzmir’e getirdiler

İlk “Altın Kep”i İzmir’e getirdiler Empty İlk “Altın Kep”i İzmir’e getirdiler

Mesaj tarafından İlteriş Kağan Ptsi 26 Ocak 2009 - 5:10

Ticaret ve Turizm Öğretim Genel Müdürlüğü ile Türkiye Aşçılar Federasyonu’nun birlikte Antalya’da bu yıl ilkini düzenlediği “Geleceğin Aşçıları Yarışması”nda 85’i meslek yüksek okulu olmak üzere 148 eğitim kurumu arasından Konak Nevvar Salih İşgören Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi birinci olarak Altın Kep ile ödüllendirildi
İlk “Altın Kep”i İzmir’e getirdiler 7820
Ticaret ve Turizm Öğretim Genel Müdürlüğü ile Türkiye Aşçılar Federasyonu’nun birlikte Antalya’da bu yıl ilkini düzenlediği “Geleceğin Aşçıları Yarışması”nda 85’i meslek yüksek okulu olmak üzere 148 eğitim kurumu arasından Konak Nevvar Salih İşgören Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi birinci olarak Altın Kep ile ödüllendirildi.

Antalya Expo Fuar Merkezi’nde 15 – 18 Ocak tarihleri arasında düzenlenen yarışmaya kısa bir süre içinde hazırlandıklarını belirten Yiyecek İçecek Bölümü Öğretmeni Berrin Korkmaz, öğrencilerinin birçok yemek arasından seçtikleri “orman meyveli fesleğen soslu kalamarlı risotto üçlemesi eşliğinde kırmızı erik ve deniz börülcesi sarılmış levrek” yemeğiyle katıldıklarını söyledi. Her yıl Antalya’da geleneksel olarak düzenlenen aşçılık yarışması dahilinde bu yıl ilk kez eğitim kurumları arasında düzenlendiğini ifade eden Korkmaz, öğrencilerin yaptığı yemekle 63 turizm otelcilik ve 85 meslek yüksek okulunun arasından birinci olarak çıktıklarını söyledi.
İlteriş Kağan
İlteriş Kağan
Yazışmalık Yöneticisi

Yazışmalık Yöneticisi

İlk “Altın Kep”i İzmir’e getirdiler Turkey10
İlk “Altın Kep”i İzmir’e getirdiler Gencat10
İlk “Altın Kep”i İzmir’e getirdiler Pro10
Yaş Yaş : 43
Cinsiyet Cinsiyet : Erkek
Nerden Nerden : Turan
Lakap Lakap : ©ﻕΞתς яΞiS
Doğum Tarihi Doğum Tarihi : 01/10/81
 Atsız´ın hangi kitaplarını okudunuz? Atsız´ın hangi kitaplarını okudunuz? : Hepsini Okudum
İletiler: İletiler: : 5564
Üyelik Tarihi Üyelik Tarihi : 06/01/09
İlk “Altın Kep”i İzmir’e getirdiler Pro1010
İlk “Altın Kep”i İzmir’e getirdiler 290407

İlk “Altın Kep”i İzmir’e getirdiler Ile10

https://ilteris.forum.st/

- Similar topics