İlk “Altın Kep”i İzmir’e getirdiler
1 sayfadaki 1 sayfası
İlk “Altın Kep”i İzmir’e getirdiler
Ticaret ve Turizm Öğretim Genel Müdürlüğü ile Türkiye Aşçılar Federasyonu’nun birlikte Antalya’da bu yıl ilkini düzenlediği “Geleceğin Aşçıları Yarışması”nda 85’i meslek yüksek okulu olmak üzere 148 eğitim kurumu arasından Konak Nevvar Salih İşgören Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi birinci olarak Altın Kep ile ödüllendirildi
Ticaret ve Turizm Öğretim Genel Müdürlüğü ile Türkiye Aşçılar Federasyonu’nun birlikte Antalya’da bu yıl ilkini düzenlediği “Geleceğin Aşçıları Yarışması”nda 85’i meslek yüksek okulu olmak üzere 148 eğitim kurumu arasından Konak Nevvar Salih İşgören Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi birinci olarak Altın Kep ile ödüllendirildi.
Antalya Expo Fuar Merkezi’nde 15 – 18 Ocak tarihleri arasında düzenlenen yarışmaya kısa bir süre içinde hazırlandıklarını belirten Yiyecek İçecek Bölümü Öğretmeni Berrin Korkmaz, öğrencilerinin birçok yemek arasından seçtikleri “orman meyveli fesleğen soslu kalamarlı risotto üçlemesi eşliğinde kırmızı erik ve deniz börülcesi sarılmış levrek” yemeğiyle katıldıklarını söyledi. Her yıl Antalya’da geleneksel olarak düzenlenen aşçılık yarışması dahilinde bu yıl ilk kez eğitim kurumları arasında düzenlendiğini ifade eden Korkmaz, öğrencilerin yaptığı yemekle 63 turizm otelcilik ve 85 meslek yüksek okulunun arasından birinci olarak çıktıklarını söyledi.
Ticaret ve Turizm Öğretim Genel Müdürlüğü ile Türkiye Aşçılar Federasyonu’nun birlikte Antalya’da bu yıl ilkini düzenlediği “Geleceğin Aşçıları Yarışması”nda 85’i meslek yüksek okulu olmak üzere 148 eğitim kurumu arasından Konak Nevvar Salih İşgören Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi birinci olarak Altın Kep ile ödüllendirildi.
Antalya Expo Fuar Merkezi’nde 15 – 18 Ocak tarihleri arasında düzenlenen yarışmaya kısa bir süre içinde hazırlandıklarını belirten Yiyecek İçecek Bölümü Öğretmeni Berrin Korkmaz, öğrencilerinin birçok yemek arasından seçtikleri “orman meyveli fesleğen soslu kalamarlı risotto üçlemesi eşliğinde kırmızı erik ve deniz börülcesi sarılmış levrek” yemeğiyle katıldıklarını söyledi. Her yıl Antalya’da geleneksel olarak düzenlenen aşçılık yarışması dahilinde bu yıl ilk kez eğitim kurumları arasında düzenlendiğini ifade eden Korkmaz, öğrencilerin yaptığı yemekle 63 turizm otelcilik ve 85 meslek yüksek okulunun arasından birinci olarak çıktıklarını söyledi.
Similar topics
» Papa’yı getirdiler.
» Andımız'ı bu hale getirdiler!
» Türkiye İran’a tonlarca altın sattı !
» Başbakan Erdoğan İzmir'de konuştu
» MSN güvenliği için 10 altın kural
» Andımız'ı bu hale getirdiler!
» Türkiye İran’a tonlarca altın sattı !
» Başbakan Erdoğan İzmir'de konuştu
» MSN güvenliği için 10 altın kural
1 sayfadaki 1 sayfası
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz