Devlet silah bırakmalı diyen Valinin yaptığına bakın!
1 sayfadaki 1 sayfası
Devlet silah bırakmalı diyen Valinin yaptığına bakın!
Adı: Hüseyin Avni Çoş!
Aksaray, Bitlis ve Kırklareli Valiliklerini de yapan Çoş AKP yandaşlığı ile ün saldı.
Şimdi Aydın’da Valilik yapıyor ve son icraatı şu:
MHP Aydın İl Başkanlığı parti binasının yüzeyine bir pankart asıyor.
Pankartta şu ifade var:
- “Sen Açıldıkça Analarımız Ağlıyor.”
AKP’liler ve en başka Vali Hüseyin Avni Çoş bu pankarttan rahatsız oluyor ve hemen yargıya müracaat edilip pankartın indirilmesini talep ediyor.
Nöbetçi savcılık bu suç değil diyor ve talebi reddediyor.
Hüseyin Avni Çoş yargıya köpürüyor ve onun kararını dinlemeksizin MHP İl merkezine polis gönderip pankartı indirtmek istiyor.
MHP’li yöneticiler haklı olarak yargı kararını gösteriyor ve polisi geri çeviriyor.
Hüseyin Avni köpürmüş bir kere durur mu hiç,hemen polis panzerlerini hazırlatıp bütün Emniyet’i teyakkuza geçiriyor.
Evet yanlış okumuyorsunuz gece yarısı bütün Aydın polisi yataktan kaldırılıp adeta cenge götürülürcesine MHP’nin önüne yığılıyor.
Tamı tamına 500 küsur polis ve panzerler gecenin 24’ünde MHP’yi kuşatmaya alıyor.
Vali Hüseyin Avni hemen buyruk veriyor ve Aydın Belediyesinden itfaiye istiyor.
Konuyu bilen CHP’li Belediye Başkanı yapılan haksızlığı isyan edip itfaiye aracını vermiyor.
Vali’den geri adım yok, AKP’li Sultanhisar Belediyesini arayıp itfaiye aracını oradan temin ediyor.
Ve pankart polis ablukasında itfaiye aracı ile gece yarısı indiriliyor.
Anlattıklarım işin çok özet kısmı, eksiği var fazlası yok!
Gördüğünüz gibi Vali Hüseyin Avni Çoş o masum pankartı yere serme adına gün boyu büyük çabalar sergiliyor!
Peki bu Vali maazallah şehri PKK eşkıyası bassaydı benzer çırpınışları gösterir miydi?
MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak ondan emin değil.
Nasıl mı?
Ali Bey’e göre bu Vali “Devlet de Güneydoğu’da silah bırakmalı” diyenler güruhundan!
Evet sevgili okurlar bugünkü Türkiye’nin hali pür melali aynen budur!
“Sen açıldıkça Analarımız ağlıyor” pankartına bile yasakların getirildiği, Valilerin iktidara alenen militanlık yaptığı ve yüzlerce polisin yargının kararına rağmen gece yarıları bir pankartın peşine düşürüldüğü rezil ve karanlık bir süreci yaşıyoruz.
Defalarca yazdım bir kere daha yazıyorum.
Bu AKP’den kurtulmak emin olunuz Cumhuriyet’i kurmaktan daha zordur!
Valilik makamında oturan bu adama ve yaptıklarına bakın, ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız!
Böylelerinin Vali yapıldığı bir ülkede sandık ve seçim güvenliği de olmaz!
Türkiye’de ilan edilmemiş bir faşizm var da bunu dillendirebilen yok!
BEKLİYORUZ...
Kurtulmuş, Tayyip’le anlaştı mı, susmamalı!
Üç gün önce biz yazdık bizden sonra Zaman’dan Ali Bulaç gibiler de yazdıklarımızı tekrarladı. Söylentiyi tekrar hatırlatalım: Bir kaç ay öncesine kadar AKP ve Erdoğan’a ateş püsküren Numan Kurtulmuş bir-iki aydır bu kesime sempati mesajlarını gönderiyor. Kulislere göre Kurtulmuş’un bu tutum değişikliği Tayyip Erdoğan’la kapalı kapılar ardında yaptığı gizli görüşmeye bağlanıyor. İddialara göre Tayyip bey bu buluşmada Numan Kurtulmuş’a “Ben Cumhurbaşkanı olacağım, sen de AKP’nin başına geçersin” teklifini yapmış, Numan bey de bunu kabul etmişmiş!... Tamam bütün bunlar belki spekülasyondur ama Numan Bey’in bunu yalanlaması ve söylentiyi bitirmesi lazım... Yapmıyor bunu.. .Bakın bu dedikoduların kaynağı 2007’de yine Erdoğan’ın Kurtulmuş’u partisine davet edip Başbakan Yardımcım ol demesidir ki, bu teklifin yapıldığını Numan Bey bizzatihi bana ifade etmişti... Evet Sayın Kurtulmuş lütfen bu konuyu açıklığa kavuştur.. Susarsanız iddiaları kabullenme olarak yorumlanalacaktır.
YAZIKLAR OLSUN...
Otoparkçı Ergun
Adam hem kantin hem otopark işletiyor ama öbür tarafta kendini gazeteci diye satıyor. Ergun Babahan’dan bahsediyorum meğer gazetecilik bu tüccarın ikinci işi. Birinci meşgalesi kantin ve otopart işletmeciliği! AKP ile beraber tüccar gazeteci gurubu türedi, eskiden gazetecilerin iş takip etmesi bile büyük günah ve ayıp sayılırken AKP geleli beri yandaş gazeteciler artık şirket ve Holding patronu oldular. Ergun’un şahsına ait şirketin dökümanı ODA TV tarafından önceki gün yayınlandı.... Ticaret yapacaksan gezeteciliği bıraksana!.. Bırakmaz çünkü gazetecilik iyi araç!.. Mustafa Karaalioğlu bu işe ne diyor acaba? Akif Beki Kanal 24’de hâlâ bu kantinci ve otoparkçıya yorum mu yaptıracak?.. Bu mesleğin üç kuruşluk onuru vardı, onu da paspas yaptınız, yazıklar olsun size!
GERÇEĞE SANSÜR...
PKK şehir bastı,
TV’ler yayınlayamıyor!
Aktaracaklarım hikaye değil, önceki akşam yaşananlar.. Önce elektrikleri kestiler, akabinde Emniyet ve Jandarma başta olmak üzere bütün devlet dairelerine karşı ateş ederek hücuma geçtiler. Siirt’in Pervari ilçesinde yaşanan ve 55 dakika süren PKK işgalı ve taaruzu esnasında 5 polisle üç asker yaralandı.. Evet hiç mübalağasız eşkıya şehre inip orayı teslim alırken ülkenin televizyonları ile gazeteleri bu olayı görmezden geldi ya da baştan savma yayınladı çünkü AKP referandum sürecinde bundan zarar görmesin istedi.. Görüyorsunuz ülkenin Güneydoğusunda alenen kalkışma ve iç savaş yaşanırken bile AKP bu haberlere sansür uyguluyor ve türlü kılıflarla olayı örtüyor...
18.7.2010
Sebahattin Önkibar
Yeniçağ
Similar topics
» ALMAN SİLAH VE MÜHİMMAT FABRİKASI
» At, Avrat, Silah ÖDÜNÇ VERİLMEZ!
» BDP(PKK) Yİ KUCAKLAMAYA HAZIRIM DİYEN YALÇIN TOPÇUYA SERT ÇIKIŞ
» Ülkücülere Köpekçi-Irkçı diyen Milliyetsiz Tayyip'e HAYIR
» Mhp-bdp ayni safta diyen ahmakların dikkatine
» At, Avrat, Silah ÖDÜNÇ VERİLMEZ!
» BDP(PKK) Yİ KUCAKLAMAYA HAZIRIM DİYEN YALÇIN TOPÇUYA SERT ÇIKIŞ
» Ülkücülere Köpekçi-Irkçı diyen Milliyetsiz Tayyip'e HAYIR