¤ۣۜ..¤ İlteriş Türkçü Turancı Otağı ¤ۣۜ..¤
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Neden hayır yazdım

Neden hayır yazdım  Empty Neden hayır yazdım

Mesaj tarafından İlteriş Kağan Paz 29 Ağus. 2010 - 5:46

8 Yılda AKP ne yaptı, Türkiye’yi nerden alıp nereye götürdü.?

AKP olarak 8 yıllık iktidarlarında önce müslüman Türk’ün inancını sömürdüler. Türk milletinin birbirine olan güven duygularını kestiler. Azalmış olan komşuluk ilişkilerini tamamen yok ettiler. Bir ömür karşı oldukları AB ve ABD’ye iktidar olduktan sonra tövbe haşa Allah diye tapmaları onların her istediklerini emir diye, anında yerine getirmeleri İslam’a yeni ısınan gençlerimizi yüce dinimiz İslam’dan soğuttu.

Neden hayır yazdım  Hangi%20yuzle

8 yılda dini İslam olan Türkiye’de irili ufaklı 40 bin kilise açarak yeni yetişen gençlerimizi geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı olmadık sapıklıklara olmadık inançlara yönelttiler.

Üreten çiftçilerimizin mahzulü elinde kaldı. Gübre mazor vs ödeme imkanları olmadı. Çiftçilerimizi canından bezdirip iflaz ettirdiler. Çiftçilerimizin üretmiş olduğu mahzulüne kar ettirmediler çoğu ürün tarlada bir çok ürün ise dalında kaldı. Türkiye’de üretimi - imalatı durdurdular. Türk insanını dişi saçı tırnağı bıyığı ile dış güzelliği ile uğraştırdılar, topla popla toto ile piyango ile meşgul ettiler, insanların içini özünü boşaltıp sadece tüketen robot gibi bana neci yaşayan bir toplum haline getirdiler.

İşsizliği çoğalttılar yoksulluğu arttırdılar. Hele terörü azdırıp kudurttular. Milliyetçiliği suç gösterip kendilerine has olan kanı bozukluğu soysuzluğu dinsizliği baştacı ettiler. Ekonomi düzeldi kriz teğet geçti diye adeta eşşekleşip avazının çıktığınca utanmadan yalanları sıraladılar. 8 yıllık iktidarlarında yüzlerce kişi, yüzlerce baba, yüzlerce esnaf, yüzlerce genç - kız erkek evladımız bunalıma girip hayatlarına son verdiler.
Çürük raporu alan dünkü yetmeler; Gemi, yat, villa sahibi olurken; Benim neden olmasın diye özenen gençlerimizi hırsızlığa arsızlığa şükür ve kanaatsızlığa ve genç """""ımızı olmadık yollara bunlar ittiler.

Başta Başbakan R. Tayyip Erdoğan ve Cumhurbaşkan’ı Abdullah Gül olmak üzere Refah partisi zamanından beri tv ekranlarına ''kanalizasyonlar temizlenecek derlerdi''. Kendileri, kendilerini bunun için biz akız diye adlandırırlardı. Oysa 8 yılık iktidarları sonunda tv ekranlarını adeta foseptik çukuru irin akan kanallar yaptılar. Erkeklerde küpesiz olan kalmadı kadınlarda döğme modası çıkarttılar. Zinayı fuhuşu TC’nin kanunundan çıkarttılar bekariyeti kaldırdılar. Nesli yıkmak için """""ı delik davula döndürdüler.

Allah’ın haram kıldığı haramdır dediği zinayı AKP olarak bunlar serbest ettiler. Allah’ın yasak dediği haram dediğine bunlar AB istiyor kıramayız diyerek evet deyip dini İslam olan TC’nın kanunundan altına imzalar atarak toplumun temelini sarsan zinayı fuhuşu suç olmaktan bu hainler çıkarttılar. Destekçileri olan başta ‘’ZAMAN Gazetesi’’ ve Nur cemaatı olarak geçinen paslılar deve kuşu gibi kafalarını kuma sokup bu adiliğe bu kepazeliğe bu açaklığa resmen göz yumdular. İktidarla birlik oldular.

Milleti baş örtüsü ile avutup olmadık yalanlarla oyaladılar. Saman Radikal ve bazı tv lerde Teröristleri masum gösterecek kadar adileşip nerdeyse işlenen her suçu Komutanlarımıza ve şanlı Mehmetçik’lerimize ve Şerefli TSK mensuplarına attılar.

Müslüman geçindiler 8 Yıllık dönemlerinde Camiilerde ezanı Muhammediye’yi kaldırıp kaset çalardan tek ezan okuttular. Ezan’ın ses ayarlarını kendi ellerine aldılar, bazı illerde seçmen rahatsız oluyor diye insan hakları deyip Ezanı Muhammed’i ye’nin sesini kıstılar. Vaaz yok artık, hocalar bildiğini istediğini gündemi konuşmaz oldu, bir apolyo kimin konuştuğu belli olmadan Camii’e varan cemaatı koyun gibi avuttular. işlerine gelen mevzuları konuştutturup gelmeyenden bahsettirmediler.

AKP olarak koskoca Türkiye’de hayvancılığı tarımı tükettiler koyun keçi inek (vs) koymayıp bitirdiler. Koskoca Türkiye’de 8 yılın sonunda Türk milletinin geldiği acı nokta ise üzerimize farz olan dini ve cibemiz Kurban’ı bile kesecek kurbanlık bulamayacak hale getirdiler. Müslüman geçinen münafıklar bizleri bu dini vazifemizdende edecekler. Hayvancılığı azatmadaki bahanelerine ise ‘’EŞŞEKLER’’ bile güler; Neymiş efendim mesela Ankara keçileri ağaçların yapraklarını yiyormuş, ormanların gelişmesine zarar veriyormuş bunun için bu keçilerin kaybolmasında fayda varmış. Hele ahmaklara hele ..

Masum hayvanların neslini yok edip onların yerine inançları olmayan milleti olmayan konuştumu ben Türkiyeliyim diyen ormanları yakan asker polis vatandaş vuran iki ayaklı murdar hayvanlar yetiştirdiler. Bu adiliği hiç görmezler.

AKP iktidarı münafıktır. Biliyorsunuz Münafıklığın alametlerinden birisi verdiği sözü tutmaz yalan konuşur . Bu münafıklar elektirik olmayan köylerimizde yaşayan köylülerimize buz dolabı dağttılar. Açlıktan ölen (intihar eden) halkımıza 38 derece sıcaklıkta kömür dağıttılar. Bir makarna bir teneke zeytin yağı için, çaluk çacuk, kadın erkek, ihtiyar genç, kız demeden Afrika’yı aratmayan kuyruklara diktiler; Asil milletin onurunu gururunu hiç düşünmediler. Hani sağ elin verdiğini sol el görmeyecekti..? Bizim önderimiz böyle emretmiyormu..?

8 Yılda AKP olarak ‘’NE MUTLU TÜKÜM DİYENLERİ’’ nerdeyse bitirdiler. Türkiyeliyim diyen, asker polis sivil vatandaşın kanına giren, itleri piçleri kırallar gibi gözetip beslediler. Yunan’lı İtalyan ve İngilizler’le evlenen """""ımızı sürmanşet yaptılar, gelecek nesillerimizi hıristiyanlar’la evliliğe özendirttiler.
Kendilerini Müslüman lider gösterip – müslümanlıktan geçinip Misafir Gül’le el ele verip Allah’ın ‘’Kafirleri kandinize dost edinmeyin’’ dediği ayetini bile hiçe sayıp ellerinin tersi ile adeta itip dostları olan ABD - AB istiyor diye 8 yılda dini İslam olan Türkiye,de 40 bin kilise açtılar. Milleti bilinçli programlı olarak husüsü aç bıraktılar. İnsanlar üç kuruş maaş ala bilmek için dinini değiştirdiler. Dini İslam olan Türkiye,de mantar gibi kayıtlı hıristiyan yetiştirdiler.

Türkiye’nin tüm yeraltı kaynaklarını, topraklarını, sahillerini ve sınır hatlarını mayınları temizleyip dokularının tuttuğu AB ve ABD’ ye elleri müslüman din kardeşlerimizin kanları ile kanlı olan, İsrail’li Yahudi dürzülere bunlar sattılar. 8 yıldır Müslüman Türkün üzerinde hep oyun oynadılar.
Yahudi kancıklar Türkiyede ürediler, ilerde bir hak etmek için kancık köpekler gibi kunnamak için Türkiye,ye gelip doğum kaydına nüfus cüzdanlarına Türkiye yazdırdılar.

En acısı ‘’AKP hükümeti ve ZAMAN GAZETESİ’’ olarak el eleverip Asker doğan milleti Askerlerimize Polislerimize ve Güvenlik güçlerimize karşı düşman ettiler. Dış güçlerin oyunlarını bozan TSK’nın yıpranması, gözden düşürülmesi için ‘’ERGENEKON’’ deyip kancıkça kahpece şerefsizce oyunlar oynadılar. Devlet üstün hizmet ödüllü Korgeneral Engin Alan gibi birdeğeri teröristleri yargıladıkları mahkemelerde yargılayıp tutukladılar..!

Bu hainler hedeflerine varmakiçin her yolu mübah saydılar, haram’ı günah’ı kaldırdılar, 60 yaşında salya sümük ağlayarak koca karı gibi Medine dilencisi gibi duygu sömürüsü yaparak Türk milletine ‘’REFERANDUMDA EVET’’ deyin diye ADEM atamız ile HAVVA anamızı Cennetten kovduran melun gibi gibi şeytanlaştılar.
Baş Münafık. Enbüyük sahtekar Analar ağlamasın dedi. ‘’AÇILDILAR’’ Türkiye,de nekadar dönek, nekadar inek, çalgıcı zilli zurnacı çingene takımı kişiliksizler dönmeler yumuşaklar köçekler varsa toplayıp ‘’ AÇILIM’’ olmalı diyerek şeytanca oyun oynadılar.

Merhamet İmandan dır.Hş bunlardada bulunmadığı için; Bunlar Müslüman Türke karşı merhametsizleştiler.
Bu millete hiç acımadılar. Analar ağlamasın diye sıraladıkları yalanla birlikte 3 ayda 100 ocağımıza daha ateş düşürdüler. Yüz anayı daha bilerek ağlattılar. Bu da yetmedi Mübarak Ramazan günü Türk milletinin ödediği vergilerin parası ile 30 bin insanımızın kanına giren, ocaklar yıkıp, çoluk çocuğu öksüz bırakan; İmralı canisi dinsiz Melun için özel gemi kıralayıp sinsice pazarlığa oturdular.O soysuza bu soysuzlar af sözü verdiler...

Şeytanca melunca göz boyamak içinde Şehit yakınlarına Milletin parasından Köşkte sözde iftay yemeği verdiler; Bu münafıklar milleti abtal deyip Haburu unutturdular ‘’ACILARINIZI ‘’paylaşıyoruz süsü verdiler.

Onları bilmem diyemem, görüntüleri hiç değil.. Bizler inançlı kişileriz ‘’ELHAMDULİLLAH’’ o zaman önderimiz Hş’de biz ümmetine bakın ne buyuruyor.Müslüman iki kez aynı yerden yılana sokulmaz. Uyanık olmak zorundadır.
‘’KOMŞUSU AÇKEN TOK YATAN BİZDEN DEĞİLDİR’’.buyuruyor.

Ey yüce Millet ey asil Milletim...

Türk milletini aç bırakıp bir Referandum oyunu çıkartıp iki ayda Türkiye’nin 196 trilyonunu çarçur edenlerin elinde kendimizi hala oyuncakmı edeceğiz.?

Milletin arasına, yani aramıza nifak sokup kendileri kuş sütü eksik olmayan sofralarda sivtinip, halk fakirlikten çoluk cocuğunu evlendiremezken binlerce ensasi kalın kodamanı ağırlayıp askerden kaçırdıkları çürük evlatlarına kıral düğünleri yapanları hala alkışlayacak başımızdamı tutacağız.?

35 bin şehit verdiğimiz Terör belası için Türkiye federasyon olsun, iki millet iki bayrak olsun PKK’nın taharet çaputu şanlı Türk bayrağı ile eş değer olsun diyen Ergenekon deyip suçsuz komutanları toplatan iftira atarak ansızın gece uykusunda mahremlerine girip arama yapan; Amerikan Conilerini İsrailin kuduz köpeklerini aratmayan kansızlara 12 eylülde ‘’EVET’’ diyerek hala başımızdamı tutacağız.?

Ey aziz milletim, ey şeref ve haysiyet abidesi şanlı milletim, can Ülküdaşlarım. Müslüman geçinip müslümanlardan oy alıp ikdidar olduktan sonra AB istiyor diye Allah’ın ayetlerine yüz çevirenleri hala alkışlayacak onlarla birlikmi olacağız olacaksın yoksa Allah’ın haram dediğine haramdır diyerek inançlarınla bir olup Allah’la birmi olacaksın.?

Bu AB’ci bu ABD’ci bu hıristiyan’cı ve YAHUDİ hizmet ödüllü başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a EVET DİYEREK Türkiye’yi yıkması bölmesi için durma ilerle seninleyim’mi dieyceksin.? Unutma kişi sevdiği ile beraberdir..

Kararsenin..!

Allah’ın Resülü iki cihan serveri Muhammet mustafa s.a.v. Efendimiz; HERCANI MUTLAKA ÖLÜMÜ MUTLAKA TADACAKTIR. Buyurmakta. Sende bende o kendilerini ölümsüz zanneden kansızlarda mutlaka bir gün ölecek..

Karar senin..!

Ya Allah’ın yolunda olacaksın, yada Ülkeni yıkmak isteyen şeytanlar’la birlik olcaksın.
Bu iktidar tarafından adamdan sayıldığımız 12 eylülde bir tek oyun var.. HAYIR’de.

Osmanlı tokatını suratlarına öyle bir patlat’ki Millet olarak üzerimizde oynanan bu şerefsizce OYUNLARI BOZ....!

Son sözüm.

Hazreti Mevlana Celalettin’i Rumi buyuruyorki. Sen ne anlatırsan anlat bilgin insanların anladığı kadardır.

Allah bizlere millet olarak uyanmayı ve Hakkın hakikatın ipine sımsıkı sarılmayı nasip etsin..Amiin

Uyumayanbirisi...Bekir Akoğul
İlteriş Kağan
İlteriş Kağan
Yazışmalık Yöneticisi

Yazışmalık Yöneticisi

Neden hayır yazdım  Turkey10
 Neden hayır yazdım  Gencat10
 Neden hayır yazdım  Pro10
Yaş Yaş : 43
Cinsiyet Cinsiyet : Erkek
Nerden Nerden : Turan
Lakap Lakap : ©ﻕΞתς яΞiS
Doğum Tarihi Doğum Tarihi : 01/10/81
 Atsız´ın hangi kitaplarını okudunuz? Atsız´ın hangi kitaplarını okudunuz? : Hepsini Okudum
İletiler: İletiler: : 5564
Üyelik Tarihi Üyelik Tarihi : 06/01/09
 Neden hayır yazdım  Pro1010
 Neden hayır yazdım  290407

Neden hayır yazdım  Ile10

https://ilteris.forum.st/

- Similar topics