¤ۣۜ..¤ İlteriş Türkçü Turancı Otağı ¤ۣۜ..¤
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ATO, Referandum Kararını Açıkladı!

ATO, Referandum Kararını Açıkladı!  Empty ATO, Referandum Kararını Açıkladı!

Mesaj tarafından TRABZON61 Paz 5 Eyl. 2010 - 4:01

Ankara Ticaret Odası Meclis üyesi Yakup Özkılıç, ATO`ya bağlı komite, meclis ve yönetim kurulu üyesi 169 kişi olarak, referandumda, ``anayasa değişikliğine öz ve şekil olarak HAYIR diyeceklerini`` bildirdi.

Ankara Ticaret Odası Meclis üyesi Yakup Özkılıç, ATO`ya bağlı komite, meclis ve yönetim kurulu üyesi 169 kişi olarak, referandumda, ``anayasa değişikliğine öz ve şekil olarak HAYIR diyeceklerini`` bildirdi.

Özkılıç, düzenlediği basın toplantısında, bundan bir kaç gün önce Oda`ya bağlı, benzer unvanlar taşıyan bir grup üyenin ``evet`` deklarasyonu yayımlayarak, neden evet diyeceklerini anlattıklarını hatırlatarak, bu kişilerin ATO`yu bağlamayan kendi düşüncelerini ifade eden bir açıklamada bulunduklarını kaydetti.

Türkiye genelinde ``evet`` ve ``hayır`` oylarının yarı yarıya olduğu düşünüldüğünde ATO`daki eğilimin de benzer bir dağılımın içerdiği tahmininde bulunan Özkılıç, yayımladıkları deklarasyonda ``HAYIR`` nedenlerini, hiçbir siyasi görüş ya da parti ile örtüşmediğini vurguladı.

Özkılıç, anayasa değişiklik paketinin toplumun tüm kesimlerinin mutabakatıyla hazırlanmadığını, demokratik yöntemlerle olgunlaşmadığını, farklı seslere yer verilmediğin savunarak, Türk milletinin öncelikleri ve beklentilerinin bu pakette yer almadığını söyledi.

TRABZON61
TRABZON61
.::Otağ Yetkilisi::.

.::Otağ Yetkilisi::.

ATO, Referandum Kararını Açıkladı!  Turkey10
ATO, Referandum Kararını Açıkladı!  Gencat10
ATO, Referandum Kararını Açıkladı!  Pro10
Yaş Yaş : 40
Cinsiyet Cinsiyet : Erkek
Nerden Nerden : Trabzon
Lakap Lakap : ¤ۣۜ..¤ ¤ۣۜ..¤ ¤ۣۜ..¤ ¤ۣۜ..¤ ¤ۣۜ..¤
Doğum Tarihi Doğum Tarihi : 01/11/84
 Atsız´ın hangi kitaplarını okudunuz? Atsız´ın hangi kitaplarını okudunuz? : Çanakkale´ye yürüyüş
İletiler: İletiler: : 1325
Üyelik Tarihi Üyelik Tarihi : 12/04/09
ATO, Referandum Kararını Açıkladı!  Pro1010
ATO, Referandum Kararını Açıkladı!  910
ATO, Referandum Kararını Açıkladı!  Ile10

https://www.teknoloji-gunlugu.com/

- Similar topics