Oğuz Boyları - 24 Oğuz Türk Boyu (E-Kitap)
¤ۣۜ..¤ İlteriş Türkçü Turancı Otağı ¤ۣۜ..¤ :: Paylaşımlarımız :: Sonra Eğitim :: E-Paylaşım ( E-Kitap - Kitap, Dergi )
1 sayfadaki 1 sayfası
Oğuz Boyları - 24 Oğuz Türk Boyu (E-Kitap)
Öncelikle bu tarz bir e-kitap hazırlama amacımın Wien06'nın isteğiyle olduğun belirtmeliyim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Gerçi o powerpoint sunumu demişti ama e-kitap şeklinde daha görsel olduğunu düşündüm [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Bilgiler de zaten Wien06'nın eklediği ŞU sayfadan alındı [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Ayrıca bu tarz e-kitapların hazırlanması ve kullanımı ile ilgili detaylı bilgiyi zaman bulduğumda forumda anlatmayı düşünüyorum. (Hem program linki hem de kullanım)
Programla yapabileceğiniz belli başlı uygulamalar. (Aslında programla dün tanıştım [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.])
Oğuz boyları ile ile ilgili olarak tüm detayları bulabileceğiniz görsel açıdan hoş, sayfaların kitap şeklinde açıldığı e-kitap uygulamasıdır. Bugün yurdumuzun her bölgesine yayılmış boyların isimleri e-kitapta yer almaktadır. 24 Oğuz boyu ve bugün nerede yaşadıkları[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ile ilgili bilgiler e-kitap içeriğinde mevcuttur. Tarihimize ilgi duyuyorsanız yüklemenizi öneririm.
Boyut: 391 Kb
[ [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ]
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Bilgiler de zaten Wien06'nın eklediği ŞU sayfadan alındı [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Ayrıca bu tarz e-kitapların hazırlanması ve kullanımı ile ilgili detaylı bilgiyi zaman bulduğumda forumda anlatmayı düşünüyorum. (Hem program linki hem de kullanım)
Programla yapabileceğiniz belli başlı uygulamalar. (Aslında programla dün tanıştım [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.])
- Kitap sayfası şeklinde kıvrılarak açılma.
- Sayfalara resim, yazı, video, flash uygulamaları koyabilme.
- Hem web sayfalarına hem de kitap içindeki sayfalara link verebillem.
- Kendinize özel görünümler hazırlayabilme vs.vs.vs.vs [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Oğuz boyları ile ile ilgili olarak tüm detayları bulabileceğiniz görsel açıdan hoş, sayfaların kitap şeklinde açıldığı e-kitap uygulamasıdır. Bugün yurdumuzun her bölgesine yayılmış boyların isimleri e-kitapta yer almaktadır. 24 Oğuz boyu ve bugün nerede yaşadıkları[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ile ilgili bilgiler e-kitap içeriğinde mevcuttur. Tarihimize ilgi duyuyorsanız yüklemenizi öneririm.
Boyut: 391 Kb
[ [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ]
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Similar topics
» 24 Oğuz Boyu
» Oğuzlar, Oğuz Boyu
» Oğuz Han’ın 6 oğlundan türeyen 24 boyu, “Bozoklar” ve “Üçoklar”
» Türk boyları
» Türk Boyları ve Kavimleri
» Oğuzlar, Oğuz Boyu
» Oğuz Han’ın 6 oğlundan türeyen 24 boyu, “Bozoklar” ve “Üçoklar”
» Türk boyları
» Türk Boyları ve Kavimleri
¤ۣۜ..¤ İlteriş Türkçü Turancı Otağı ¤ۣۜ..¤ :: Paylaşımlarımız :: Sonra Eğitim :: E-Paylaşım ( E-Kitap - Kitap, Dergi )
1 sayfadaki 1 sayfası