Kazım Karabekir Paşa’dan BirAnı
1 sayfadaki 1 sayfası
Kazım Karabekir Paşa’dan BirAnı
Kazım Karabekir Paşa’dan BirAnı aktaralım.
“Erzurum’da yakaladığımız Müslüman olmuş bir Rus casusunu temize çıkarmak için bir mahalle halkının karargâhıma geldiği zaman hallerine bakıp hatıratıma şunu kaydetmiştim:
Ey Türkoğlu! Sen pek safsın, seni herkes aldattı. Erdim diyen, döndüm diyen çemberinden atlattı.” [5]
“Erzurum’da yakaladığımız Müslüman olmuş bir Rus casusunu temize çıkarmak için bir mahalle halkının karargâhıma geldiği zaman hallerine bakıp hatıratıma şunu kaydetmiştim:
Ey Türkoğlu! Sen pek safsın, seni herkes aldattı. Erdim diyen, döndüm diyen çemberinden atlattı.” [5]
Geri: Kazım Karabekir Paşa’dan BirAnı
Türkdeğil Gürcüyüm Eşimde arap , şehide kelle anmaya yaygara diyen adamı, Türk Devletine Başbakan yapıp, Real Madrid'e Çukurca saldırısını siyah kol bandı taktırıp protesto ettiren Mesut'u, Alman vatandaşı olup, Alman milli takımına gittiği için hain ilan eden bir miletiz. Harikayız lan biz.
Kanla alınan yurtları oyla sattık. İşgâl ordusunda aşçı olamayacak adamları, Türk yurdunda başbakan yaptık. ANLAYANA.. Farkında mısın? 10 yıldır ülkenin içindeki azınlık nasıl azdığının ellerine fırsat geçti saldırmakta 10 yıldır
Türk devleti işlerinde Türk’ten başkasına inanmayalım. Türk devleti işlerinin başına öz Türk’ten başkası geçmemelidir.
Nejdet SANÇAR
Kanla alınan yurtları oyla sattık. İşgâl ordusunda aşçı olamayacak adamları, Türk yurdunda başbakan yaptık. ANLAYANA.. Farkında mısın? 10 yıldır ülkenin içindeki azınlık nasıl azdığının ellerine fırsat geçti saldırmakta 10 yıldır
Türk devleti işlerinde Türk’ten başkasına inanmayalım. Türk devleti işlerinin başına öz Türk’ten başkası geçmemelidir.
Nejdet SANÇAR
Similar topics
» ATATÜRK VE KÂZIM KARABEKİR PAŞA
» Yetimler babası Kazım Karabekir Paşa
» Kazım Karabekir'in kızı Timsal Karabekir, Ergenekon davasını izledi
» Kazım Karabekir’in Kızından ‘Ergenekon’ Tertipçilerine: “Vahdettin
» Süleyman PAŞA
» Yetimler babası Kazım Karabekir Paşa
» Kazım Karabekir'in kızı Timsal Karabekir, Ergenekon davasını izledi
» Kazım Karabekir’in Kızından ‘Ergenekon’ Tertipçilerine: “Vahdettin
» Süleyman PAŞA
1 sayfadaki 1 sayfası