"kara altın" trafiğinin kilit firmalarından biri Dubai'deki Gold AE
1 sayfadaki 1 sayfası
"kara altın" trafiğinin kilit firmalarından biri Dubai'deki Gold AE
1)TR-İran arasındaki Rızaları yaratan "kara altın" trafiğinin kilit firmalarından biri Dubai'deki Gold AE.Başında Dubai şeyhinin oğlu var.
2)Yeni yönetim eski yönetimi firmanın kaynaklarını(milyarlarca dolarlık altın) zimmetine geçirmekle suçlayarak araştırma başlattı.
3)Bütün bunlar bizdeki Rıza krizi ile paralel geçen Aralık'ta gerçekleşti.Firma Dubai şeyhinin yaşananlardan bihaber olduğu iddiasında;yerse.
4)ABD'in uydusu Dubai'de onca altın CIA'den habersiz kaybolamayacağına göre bizim gariban polislerin kimin tekerine çomak soktuğu belli.
5)Dizinin dibine oturdukları Hikmetyar CIA'in adamıydı Önüne yattıkları Rıza'nın da bir CIA kara altın trafiği yönettiği anlaşılıyor.'Çünkü malı beraber götürdüler'
6)Bizdeki Aralık süreci ile paralel Dubai'de ortadan kaybolan altınların hikayesinin bir bölümü aşağıda...
Dubai gold website launches legal action amid claims of fraud, mismanagement
http://www.arabianbusiness.com/dubai-gold-website-launches-legal-action-amid-claims-of-fraud-mismanagement--616283.html
2)Yeni yönetim eski yönetimi firmanın kaynaklarını(milyarlarca dolarlık altın) zimmetine geçirmekle suçlayarak araştırma başlattı.
3)Bütün bunlar bizdeki Rıza krizi ile paralel geçen Aralık'ta gerçekleşti.Firma Dubai şeyhinin yaşananlardan bihaber olduğu iddiasında;yerse.
4)ABD'in uydusu Dubai'de onca altın CIA'den habersiz kaybolamayacağına göre bizim gariban polislerin kimin tekerine çomak soktuğu belli.
5)Dizinin dibine oturdukları Hikmetyar CIA'in adamıydı Önüne yattıkları Rıza'nın da bir CIA kara altın trafiği yönettiği anlaşılıyor.'Çünkü malı beraber götürdüler'
6)Bizdeki Aralık süreci ile paralel Dubai'de ortadan kaybolan altınların hikayesinin bir bölümü aşağıda...
Dubai gold website launches legal action amid claims of fraud, mismanagement
http://www.arabianbusiness.com/dubai-gold-website-launches-legal-action-amid-claims-of-fraud-mismanagement--616283.html
Similar topics
» İlk “Altın Kep”i İzmir’e getirdiler
» 5 milyon nüfuslu Ankara'da her 235 kişiden biri Suriyeli
» Pc yi Hızlandırmak İçin 58 Altın Adım
» Türkiye İran’a tonlarca altın sattı !
» Photodex ProShow Gold 4.0.2462
» 5 milyon nüfuslu Ankara'da her 235 kişiden biri Suriyeli
» Pc yi Hızlandırmak İçin 58 Altın Adım
» Türkiye İran’a tonlarca altın sattı !
» Photodex ProShow Gold 4.0.2462
1 sayfadaki 1 sayfası