Yorgunluk için havuç ve incir kürü
1 sayfadaki 1 sayfası
Yorgunluk için havuç ve incir kürü
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Günümüzde hızla bitkisel ürünlere yönelik talep artıyor. Ancak insan her gün başka
bilgiyle karşılaşınca bir yerde kafası karışıyor.
Özellikle zayıflama haplarına baktığımızda çeşitten geçilmiyor. Bu yüzden konunun uzmanı Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'nun 40 yılı aşkın araştırmalarının sonucunda elde ettiği (evde kendi basına rahatlıkla hazırlayabileceğin) bu bilgilere kulak vermende fayda var.
Havuç ve İncir Kürü
Kullanılacak olan malzemeler, iki adet büyük havuç ve 20 adet kuru incirdir. Her ikisinin de ayrı kaplarda hazırlanması şarttır. Yarım litre klorsuz suyu tencerede kaynat.
Su kaynadıktan sonra içerisine iki adet taze ve gevrek olan iri havucu dört-bes cm uzunluğunda doğrayıp ilave et. Ağzı kapalı olarak 20 dakika kısık ateşte kaynat. Farklı bir kapta yarım litre klorsuz su kaynat. Su kaynadıktan sonra içerisine 20 adet kuru inciri bıçakla bir kez kesip ilave et. Ağzı kapalı olarak 15 dakika kısık ateşte kaynat.
İki ayrı kapta hazırlanan incir ve havuç haşlama sularını, çok fazla ılımadan karıştır. Tencerenin dibinde kalan incirlere kasıkla bastırarak içeriğindeki suyu da al.
İncir-havuc haşlama suyunu temiz bir şişeye doldur ve buzdolabında koruma altına al. 20 gün boyunca, her gün sabah kahvaltısından 10-15 dakika önce aç karnına bir bardak iç. 20 günlük kürü tek bir defada hazırlama.
Saklama şişesi boşaldıkça taze hazırla.. Yirmi gün tamamlandıktan sonra bir hafta ara ver. Bir hafta aradan sonra aynı kürü 20 gün olarak tekrarla.
Not: Kuru inciri kaynatmadan önce, dışındaki beyaz pudra sekerini soğuk su altında yıka.
Günümüzde hızla bitkisel ürünlere yönelik talep artıyor. Ancak insan her gün başka
bilgiyle karşılaşınca bir yerde kafası karışıyor.
Özellikle zayıflama haplarına baktığımızda çeşitten geçilmiyor. Bu yüzden konunun uzmanı Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'nun 40 yılı aşkın araştırmalarının sonucunda elde ettiği (evde kendi basına rahatlıkla hazırlayabileceğin) bu bilgilere kulak vermende fayda var.
Havuç ve İncir Kürü
Kullanılacak olan malzemeler, iki adet büyük havuç ve 20 adet kuru incirdir. Her ikisinin de ayrı kaplarda hazırlanması şarttır. Yarım litre klorsuz suyu tencerede kaynat.
Su kaynadıktan sonra içerisine iki adet taze ve gevrek olan iri havucu dört-bes cm uzunluğunda doğrayıp ilave et. Ağzı kapalı olarak 20 dakika kısık ateşte kaynat. Farklı bir kapta yarım litre klorsuz su kaynat. Su kaynadıktan sonra içerisine 20 adet kuru inciri bıçakla bir kez kesip ilave et. Ağzı kapalı olarak 15 dakika kısık ateşte kaynat.
İki ayrı kapta hazırlanan incir ve havuç haşlama sularını, çok fazla ılımadan karıştır. Tencerenin dibinde kalan incirlere kasıkla bastırarak içeriğindeki suyu da al.
İncir-havuc haşlama suyunu temiz bir şişeye doldur ve buzdolabında koruma altına al. 20 gün boyunca, her gün sabah kahvaltısından 10-15 dakika önce aç karnına bir bardak iç. 20 günlük kürü tek bir defada hazırlama.
Saklama şişesi boşaldıkça taze hazırla.. Yirmi gün tamamlandıktan sonra bir hafta ara ver. Bir hafta aradan sonra aynı kürü 20 gün olarak tekrarla.
Not: Kuru inciri kaynatmadan önce, dışındaki beyaz pudra sekerini soğuk su altında yıka.
Similar topics
» Hocalı için... Karabağ için... Vatan için Taksim’e...
» Hocalı için... Karabağ için... Vatan için Taksim’e...
» Bir dakika..İsrail hakkında kuru sıkı atmayın.
» Ofkelendiginizde bir bardak su icin
» Seçim için DHKP-C, dış politika rezaleti için ASALA...
» Hocalı için... Karabağ için... Vatan için Taksim’e...
» Bir dakika..İsrail hakkında kuru sıkı atmayın.
» Ofkelendiginizde bir bardak su icin
» Seçim için DHKP-C, dış politika rezaleti için ASALA...
1 sayfadaki 1 sayfası
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz